Over ons

Over ons

Konaxx Onions BV is sinds 2000 actief en oorspronkelijk ontstaan uit het bedrijf genaamd Meijer Uienexport BV. Een gevestigde naam in de Noord Nederlandse uienhandel. Konaxx is een bedrijf met een gezonde ambitie en zo zijn wij er trots op verpakker en sorteerder van voornamelijk Friese uien te mogen zijn. Aardappelen, kool, wortelen, rode bieten, knolserderij en koolraap kunnen ook door ons worden geleverd.
Wij zijn gevestigd in Sint Jacobiparochie, in het noorden van Nederland. Jaarlijks wordt er ruim 25.000 ton uien gesorteerd, verpakt en verhandeld door een jong en enthousiast team. Onze verpakkingen variëren van 4 kg tot 25 kg, maar leveren ook in bigbags en bulk. Onze klanten zijn voornamelijk groothandels en exporteurs. Ons motto is dan ook ‘Every onion wants to be a Konaxx Onion’.

Tjerk Nagel

Eigenaar

Ik ben Tjerk Nagel, loonwerkerszoon en mijn affiniteit met de uienbranche komt voort uit mijn familie. Sinds mijn jongere jaren ben ik al een zeer gepassioneerd uienhandelaar en verwerker. Het doel van mijn onderneming is om, gezamenlijk met het personeel en de telers van de in Friesland geteelde uien, deze op een verantwoorde en transparante wijze wereldwijd te vermarkten.
“Every onion wants to be a Konaxx Onion’’

Teresa Diekstra

Inkoop-verkoop, transport planning & documentatie

Met mij heb je contact wanneer je uien, aardappelen of andere groenten levert of afneemt. Ik regel de transport planning en maak de gewenste documenten op orde, daarbij verzorg ik de administratie voor de in- en verkoop van de producten.

Ulbe Geertsma

Voorman

Als voorman zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt op de werkvloer. Ik zet het hele proces in werking, geef leiding aan het personeel, zorg voor de planning op de werkvloer en verzorg het technisch onderhoud.

Heb je vragen, of kunnen wij je ergens mee helpen?
Neem dan contact met ons op!

Erkend leerbedrijf

Het is van groot belang om toekomstige werknemers goed op te leiden, en voornamelijk om ze een kijkje te laten nemen op de werkvloer. Door studenten te helpen opleiden, lever je een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Mede hierom is sinds 2014 Konaxx een erkend leerbedrijf geworden.
Konaxx is aangesloten bij de opleiding Transport en Logistiek.
Benieuwd wat Konaxx eventueel voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!