Over ons

Konaxx Onions BV is sinds 2000 actief en oorspronkelijk ontstaan uit het bedrijf genaamd Meijer Uienexport BV. Een gevestigde naam in de Noord Nederlandse uienhandel. Konaxx is een bedrijf met een gezonde ambitie en zo zijn wij er trots op verpakker en sorteerder van voornamelijk Friese uien te mogen zijn. Aardappelen, kool, wortelen, rode bieten, knolselderij en koolraap kunnen ook door ons worden geleverd.
Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Jacobiparochie, in het noorden van Nederland. Jaarlijks wordt er ruim 25.000 ton uien gesorteerd, verpakt en verhandeld door een jong en enthousiast team. Onze verpakkingen variëren van 4 kg tot 25 kg, maar leveren ook in bigbags en bulk. Onze klanten zijn voornamelijk groothandels en exporteurs. Ons motto is dan ook ‘Every onion wants to be a Konaxx Onion’.

Tjerk Nagel

Eigenaar

Mijn naam is Tjerk Nagel. Als loonwerkerszoon met een agrarische achtergrond, ben ik al sinds mijn jongste jaren een zeer gepassioneerd uienhandelaar en verwerker binnen de boeiende en dynamische “world of onions”

Ulbe Geertsma

Mede eigenaar

Mijn naam is Ulbe. Sinds 2022 ben ik mede-eigenaar van Konaxx Onions. Jaren geleden begon ik als voorman in de loods. Destijds waren mijn voornaamste taken onderhoud van onder andere machines en het aansturen van personeel.

Janke

Administratie

Sjoerd

Logistiek

Emyl

Sorteerder

Bryan

Heftruckchauffeur

Ceba

Mijn naam is Ceba. Ze noemen mij ook wel “de kantoorhond”

Sinds 2023 ben ik toegetreden tot het team van Konaxx waar ik een bijzonder belangrijke rol inneem. Mijn dag bestaat vooral uit het zorgen voor de juiste balans en sfeer op kantoor. Als kantoorhond weet ik inmiddels als geen ander dat de mensen van Konaxx heel hard werken!

Mijn rol is dan ook om ze te helpen relaxen. Dit doe ik vooral door op iemand z’n voeten te gaan liggen, liefst onder of naast het bureau. Als mijn baas Ulbe op inkoop is en ik niet mee mag, lig ik lekker naast Tjerk, die mijn rustgevende werking enorm waardeert!

Bezoekers kunnen er op rekenen dat ik het Konaxx-fort serieus bewaak. Met mijn zwarte neusje check ik iedereen die binnenkomt. Goed volk kan rekenen op een knuffel van mij!

In mijn vrije tijd ren ik graag een rondje door de velden van Minnertsga.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen?
Neem dan contact met ons op!

Erkend leerbedrijf

Het is van groot belang om toekomstige werknemers goed op te leiden. Een toegang tot de werkvloer vinden wij als Konaxx voor deze studenten dan ook noodzakelijk. Door te helpen opleiden, lever je een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Konaxx is daarom dan ook sinds 2014 een erkend leerbedrijf geworden en aangesloten bij de opleiding Transport en Logistiek.
Benieuwd wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!